Gå till innehåll
Svenska Roddförbundet
Svenska Roddförbundet

Årets Siljansrodd är igång

Årets tävlingar i Kyrkbåt är igång och första tävlingen i Siljansnäs är genomförd. Nu väntar två intensiva veckor med tävlingar runt Siljan.

Tävlingarna startade på midsommardagen i Siljansnäs sen vidare till Sollerön. Ikväll är det i OrsaLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats. kl 19,00 sen är det intensiva dagar för roddarna fram till 6 juli då finalen är i Leksand.

Tävlingarna har anor från 1936. Vi som varit med känner till Båtnamn som Brudpiga III, Stufajt´n, Sophia Magdalena, Nygrannes, Jugen Jun och Tunhuken.Har du chansen så ta dig till någon av tävlingsplatserna de närmaste veckorna, Mer info om kyrkbåtsrodd kan du läsa på vår sida om kyrkbåtsrodd. Öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Tävlingsplatser:

  • 22 Juni Siljansnäs
  • 25 Juni Sollerön
  • 27 Juni Orsa
  • 2 Juli Laknäs
  • 4 Juli Rättvik
  • 6 Juli Leksand

För mer info Facebook Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.Siljansrodden | Facebook Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2024-06-26

Senast uppdaterad: 2024-06-28

Författare: Tobias Wallerius

Partners