Gå till innehåll
Svenska Roddförbundet

Summering av inomhusserien 2024

Årets serie i inomhusrodd är avslutad. Det har varit tre deltävlingar och både medaljer till både svenska mästare och förbundsmästare ha delats ut. Årets tävlingar har gått i Stockholm, Trollhättan samt Mölnlycke. Vi tackar arrangörerna Östra Roddistriktet, Regatta 84 samt Regattaföreningen Rådasiö för ert arbete att genomföra tävlingarna.

Mölndals Roddklubb har varit största klubben och vi har sett många fina prestationer. I damsenior vann Paula Heinen från Malmö RK serien på distansen 2000 meter och Malin Sundström Hammarby vann 500 meter. För herrarna vann Erik Källström, Mölndals RK serien över 2000 meter och Michael Kostur från Nationella Inomhusroddföreningen segrade i 500 metersklassen.

Vill du ta del av hela resultatlistan så finns den att ladda ner här. Pdf, 252 kB, öppnas i nytt fönster.

Undrar du över reglerna för inomhusserien finner du de här. Öppnas i nytt fönster. Nästa år kommer Svenska mästerskapen och förbundsmästerskapen att genomföras under en tävling i samband med SM-veckan i Borås. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-04-19

Senast uppdaterad: 2024-04-26

Författare: Tobias Wallerius