Gå till innehåll
Svenska Roddförbundet
Svenska Roddförbundet

Var med och förverkliga andras drömmar!

Bild från World Rowing

Elitsatsning är kostsamt för både den enskilde roddaren och föreningen hen ror för. Som medlem i RoGivarna bidrar du till att stödja våra elitroddares satsningar. RoGivarna delar årligen ut ett stipendium som ska gå till finansiering för att stipendiaten ska kunna ta nästa steg mot medaljerna. Senaste stipendiaten är Erik Källström Mölndals Roddklubb.

”Jag är mycket tacksam för stipendiet – det har bland annat använts till att köpa nya åror då mina gamla gick sönder i en kollision på Munksjön i höstas. Till sommaren tar jag studenten från Sandagymnasiet som är Sveriges Riksidrottsgymnasium för rodd och ser jag fram mot en rolig och utvecklande säsong.”

Bli medlem i dag genom att teckna det medlemskap som passar dig. Årsmedlemsskapet kostar endast 100 kr eller välj att bli ständig medlem för 1000 kr Även juridisk person, förening, företag eller likande, kan bli ständig medlem genom att betala 2500 kronor.

Idag är vi 160 medlemmar och vi vill växa, blir vi fler kan föreningen utvecklas och stipendierna kan ökas och fler drömmar förverkligas.

Så här gör du:

100 kr för årsmedlem eller 1000 kr för livstidsmedlem. Swisha till 123 559 07 08 eller betala till bankgironummer 5643-4186, ange ditt namn och mejladress. Alla medlemsavgifter går oavkortat till stipendieutdelning. Ditt bidrag gör skillnad, så varmt välkommen som medlem i sällskapet RoGIVarna.

Läs mer om föreningen via https://sites.google.com/site/arslavarna/årslavarna Länk till annan webbplats.

Vi ses i föreningen!

Publicerad: 2024-03-01

Senast uppdaterad: 2024-03-01

Författare: Tobias Wallerius

Partners