Gå till innehåll
Svenska Roddförbundet
Svenska Roddförbundet

Svenska mästerskapen i olympisk rodd

I helgen är det dags för SM i OS/smalbåtsrodd på Mölndals Roddarena och Rådasjön. Det ska tävlas om 14 SM-tecken.

Första försöksloppet startar på fredag 11,40 sen kommer det vara lopp fram till söndag eftermiddag. På fredagen avgörs främst småbåtar som singel och två utan. I startlisan ser vi VM-roddarna Eskil Borgh, Jonas Richter, Hugo Nerud samt tidigare olympiska roddaren Anna-Malvina Svennung. Så vi har många lopp att se fram emot.

Lördagen och söndagen är mer lagbåtar för seniorerna samt mer junior och ungdomslopp. Håll dig uppdaterad i start och resultatlistan samt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. följ oss på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Håll även koll på arrangörens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och sociala medier Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till Mölndal!

Publicerad: 2023-09-13

Senast uppdaterad: 2023-09-19

Författare: Tobias Wallerius

Partners