Gå till innehåll
Svenska Roddförbundet
Svenska Roddförbundet

VM i Belgrad är igång

Årets VM och första möjligheten att ta en OS och paralympicsplats till Paris 2024 har startat.

Den svenska truppen Öppnas i nytt fönster. är igång och samtliga lag har rott försökslopp. Eskil Borgh i herrsingel samt herrdubbeln med Jonas Richter och Hugo Nerud är båda vidare till kvartsfinal. Ebba Einarsson i damernas PR1 får försöka via uppsamling ta sig vidare till nästa steg.

Håll dig uppdaterad hos World Rowing Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och via våra sociala medier på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2023-09-05

Senast uppdaterad: 2023-09-05

Författare: Tobias Wallerius

Partners