Gå till innehåll
Svenska Roddförbundet
Svenska Roddförbundet

Inbjudan Ryrsjöregattan, Lilla Edet 3-4 juni


Nu finns inbjudan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. till Ryrsjöregattan 2023 tillgänglig. Några nyheter för i år är att vi testar lite kortare distanser samt har lagt in en klass för 2x Mix i Kustrodd som körs under söndagen. Kustroddsklassen påminner om Beach Sprint men med start och målgång på vattnet.Vi kommer att få låna förbundets 4st nyinköpta kustroddsdubblar så ingen behöver ha med sig egen kustroddsbåt utan det kan ni låna av oss på inför respektive heat.

Ladda ner inbjudan på Regatta84s hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Varmt välkomna till Ryrsjön!

Publicerad: 2023-05-09

Senast uppdaterad: 2023-05-09

Författare: Tobias Wallerius

Partners