Gå till innehåll
Svenska Roddförbundet
Svenska Roddförbundet

Uppdaterad startlista, SM i inomhusrodd, 4 februari 2023

Imorgon, lördag är det dags för SM i inomhusrodd. Tävlingen går på Arena Älvhögsborg i Trollhättan och arrangeras av Regatta84. Regatta 84 är samlingsnamnet för klubbarna i Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla och Lilla Edet.

Nu finns det senaste utkastet till startlista att ladda ner. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För att hålla dig uppdaterad med det senaste rekomenderar vi Regatta84 hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller direkt i tävlingsprogramet Time Teams. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Första start är klockan 10.00

Vi ser fram emot många intressanta lopp i olika åldersklasser och distanser. Mölndals Roddklubb är största klubb följt av Öresjö SS. Det är ett starkt startfält i många klasser både bland senior och junior.

För mer info och bilder rekomenderar vi Svenska Roddförbundets sociala medier på Instagram och Facebook.

Publicerad: 2023-02-03

Senast uppdaterad: 2023-02-07

Författare: Tobias Wallerius

Partners