Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
 
Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till 112e distanskapprodden

18 AUG 2022 17:30
Kom och ro i Stockholms fina skärgård!
  • Skapad: 18 AUG 2022 17:30

Vaxholms Roddförening bjuder in till en härlig tävlingsdag i Vaxholm med fyra tävlingar som avgörs under samma dag. De olika tävlingarna är framtagna för att alla ska kunna ro eller paddla utifrån sin färdighet och ambition. Vi hoppas på fint väder och god fairness för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt när du besöker Skärgårdens huvudstad!

  1. Distanskapprodden och förbundsmästerskapet i inriggad fyra är ursprungstävlingen. Här kan du tävla med dina kompisar på den längre sträckan Stockholm till Vaxholm som är ca 14,5 km.
  2. Waxholm Archipelago Race (WAR) avgörs i kustroddbåtar, roddsportens ”mountainbikes”. Bansträckan är den samma som Distanskapprodden ca 14,5 km.
  3. Kortdistansen är tävlingen för alla, från nybörjare till erfaren roddare eller kanotist. Tävlingen sker på Tallaröfjärden som ligger utanför Vaxholms RF’s båthus. Banan är utmanade då den innehåller svängar och rundningar av ett antal öar på fjärden. Du tävlar själv eller med dina kompisar i valfria roddbåtar eller kanoter. Inga vinnare utses, tidtagning sker och utlottning av priser till deltagarna. Banan är ca 5km lång.

Hela inbjudan och information hur du anmäler dig och ditt lag hittar du här.

Skribent: Anna-Luisa Volk
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Östra RDF
c/o Eli Zlotnik, Primusgatan 110
112 67 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0707206417
E-post: ordforande@ostrarodd...