Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


Ordförande

Mats Almlöw
Övre Kvarngatan 18
554 47 Jönköping
This is a mailto link
070 333 13 48 
Min historia:
Mats har sin bakgrund i Försvarsmakten med tjänstgöring både nationellt och internationellt. Han lämnade Armén 2001 och övergick till att arbeta inom skolväsendet. Under sina 7 år som VD och skolchef för Grennaskolan Riksinternat, en av landets tre internatskolor, kom han i kontakt med rodd och såg vilka mervärden som fanns med sporten.
I början av 2014 gick han in i styrelsen för Jönköpings Roddsällskap, Smålands äldsta idrottsförening bildad 1884, och var delaktig i en resa för att ta rodden till högre höjder i Jönköping. Samarbete med Jönköping University, Baltic Cup 2015, roddgymnasiet till Sandagymnasiet 2017 och EM för universitetsrodd i Jönköping 2019 är resultat av satsningen. Mats jobbar nu som gymnasiechef i Jönköping.
   
 Annelie Häggström, Sekreterare SR

Sekreterare

Annelie Häggström
Hyllebärsvägen 9
311 38  Falkenberg
This is a mailto link 
070 716 21 61

Min historia: 
Annelie är född och uppvuxen i Dalarna men bosatt i Falkenberg sedan 10 år tillbaka och då började hennes intresse för roddsporten ta fart. Med tre aktiva döttrar i sporten och en egen bakgrund som simmare, så växte intresset snabbt och hon har under flera år suttit i styrelsen för FRK och är aktiv som förälder i dag. Annelie har genom åren arbetat med flertalet styrelseuppdrag både ideellt och professionellt och intresset för det arbetet är stort. Sedan 10 år driver hon egen konsultfirma och arbetar med rådgivning i strategiskt kommunikationsarbete och marknadsföring, hon håller regelbundna föreläsningar och kurser i retorik och är utbildad NLP-coach.

   
 

Ekonomi

 Kenneth Alfelt 
 
   
 

Ledamot

Frida Svensson
 
   
 

Ledamot

Veronica Källström

Till vardags arbetar Veronica som språklärare i Kälarne och Hammarstrand, Jämtland. På fritiden är hon engagerad i Kälarne IK Rodd som ungdomsledare, och ägnar sig åt rodd för motion och avkoppling. Som junior kom hon i kontakt med rodd hemma i Kälarne och fastnade direkt för sporten, tränade några år innan det var dags för gymnasiet och en flytt långt från klubben. När hon senare återvände till hembygden ville hon tillbaka till rodden, denna gång som ledare och motionär. Veronica har varit aktiv i klubben sedan 2014 och vill bidra, med pedagogisk erfarenhet och sitt intresse för rodd, till det roligaste uppdraget av alla; att introducera roddsporten för nya generationer!
   
 

Ledamot

Anders Joelsson
This is a mailto link
070-3703018
Min historia: Anders fostrades som tävlingsroddare i Strömstad Roddklubb och är numera engagerad i Hammarby Rodd, både som ledare och aktiv. Han har tävlat varje år sedan fjortonårsåldern varav några år vid millenieskiftet även på landslagsnivå. Anders har utöver det egna tävlandet ett stort engagemang för föreningsverksamheten och har jobbat aktivt för att verksamheten i egna föreningen ska förbättras och växa. I det civila är Anders affärsenhetschef på för konsultverksamheten på Polygon|AK
   
 

Ledamot

Amanda Tholin

 Min historia:

 

Uppdaterad: 03 DEC 2018 09:55

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link