Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Roddförbundet i samarbete med Östra Roddistriktsförbundet och dess roddklubbar var i helgen med på Finessfestivalen.
 
Under söndagen 4/12 har du chansen att träffa oss på Fitnessfestivalen på Älvsjömässan.
 
Svensk rodds kanske mest meriterade roddare, Evert Gunnarsson, har avlidit, 92 år gammal
 
Vinterns SM i inomhusrodd kommer att arrangeras av Regatta84 och kommer att genomföras i Trollhättan.
 

Filippibåtar till salu

(2022-11-24 12:00)
Båtarna har används av seniorlandslaget dess roddare i SRT24 och är i bra skick.
 

Är du vår nya domare?

(2022-11-23 08:36)
Svenska Roddförbundet behöver nya domare är du den vi söker?
 
World rowing (WR) har ett fokus på att fortsätta expansionenav Beach Sprint och få med detta på fler event framöver och Svenska roddförbundet (SR) vill vara representerade.
 
Svenska Roddförbundets (SR) nya förbundstränare - Marco Galeone - och SR, har höga ambitioner och vill inventera vilka roddare som kan vara intresserade av att bidra till att bygga det svenska roddlandslaget.
 
Svenska Roddförbundet kommer att bjuda in till Coaching conference Sweden. Den kommer att vara 14-15 januari 2023 i Jönköping.
 
Som en del av Fitnessfestivalen 2022 på Stockholmsmässan så kommer Svenska Roddförbundet att vara på plats den 4 december och arrangera Swedish Open Sprint Challenge på roddmaskin.
 
I måndags presenterade Svenska Roddförbundets projektledare Emma Andersson via  Microsoft Teams projektet som ska stärka demokrati och skapa ökad delaktighet i roddsporten.
 
Måndagen den 7/11 klockan 19 är du välkommen till Teams där Emma Andersson  presenterar rapporten från demokratiprojektet som Svenska Roddförbundet driver med Emma i spets. Rapporten innefattar enkätundersökningen som gjordes tidigare i år.
 
Nu är det dags för kustrodd igen nere i Spanien.
 
Riksidrottsförbundet har släppt tips till förbund och föreningar hur de kan minska elanvändning, minska kostnader och bidra till lägre elpriser i samhället.
 

FILIPPI båtar till salu

(2022-10-12 09:36)
 

Postadress:
Västergötlands Roddförbund
Roy Olausson, Fasanvägen 5
461 98 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46520425036
E-post: roy.o@hotmail.com

Se all info