Hoppa till sidans innehåll

Vi är Svenska Roddförbundets valberedning

02 MAJ 2022 08:51
Det är härligt att se hur roddsverige återstartas efter pandemin. Vattensäsongen är i gång och vi ser inbjudningar till läger, aktiviteter och tävlingar som har haft paus under de senaste två åren återkommer.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2022 08:51

Vi vill genom detta brev informera om hur vi har lagt upp vårt arbete fram till förbundsmötet i mars 2023. Och samtidigt passa på att presentera oss för roddsverige. Vi har alla ett gemensamt ansvar för utvecklingen av idrotten och valberedningens uppdrag är en del av detta. Valberedningen är angelägna om att ha kontakt med roddsverige för att höra hur ni ser på vår idrott idag och vägen fram mot 2025.

 

Vi kommer under sommaren att vara ute i roddsverige för att möta föreningar och distrikt och prata rodd. Kom fram och växla några ord eller kom med konkreta förslag när vi ses. Vi meddelar vilka tävlingar via SR:s kanaler. Ni som är ledare är en viktig del av hur vi för fram vår älskade sport. Därför önskar vi särskilt få kontakt med er ledare ute i klubbarna. Vi tror på att bygga ett nätverk tillsammans med er ledare. Vår förhoppning är att detta ska kunna skapa god kommunikation och även hjälpa oss i det gedigna arbetet att finna nya ledamöter till vårt förbund.

 

Vi kommer följa förbundsstyrelsens arbete och i höst kommer vi att intervjua och tillfråga ledamöterna som står i turordning för omval för att höra deras syn på framtiden i styrelsen.

 

Ni som tillhör medlemsorganisationerna (föreningar och distrikt) har fram till den 15 januari på sig att inkomma med kandidater.

 

Är du intresserad av att engagera dig eller känner du någon att nominera?

Styrelsearbetet innebär förutom deltagande på ordinarie möten även att vara delaktig i de uppdrag styrelsen har. Utöver detta så pågår olika typer av strategiskt utvecklingsarbete.

 

Är du intresserad eller känner någon du vill nominera?

Tveka i så fall inte att kontakta valberedningen med några rader om dig själv eller den du föreslår. Skicka ditt/dina förslag till oss:

Per H Lundberg This is a mailto link 070-493 22 46

Karin Nordenfelt This is a mailto link  0705–207171

Tryggve Risfelt This is a mailto link 070-31658 00

Läs mer om valberedningen här. 

Vi ses ute i verksamheten!

 

Valberedningen

Skribent: Tobias Wallerius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Box 549
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link