Hoppa till sidans innehåll

Träffa SR:s valberedning på Ryrsjöregattan!

30 MAJ 2022 08:22
SR valberedning kommer att fortsätta sitt arbete och vara synliga vid olika tillfällen och prata rodd och valberedningens arbete.
  • Skapad: 30 MAJ 2022 08:22

Valberedningen valdes om på förbundsmötet i mars och består fortsatt att Per Lundberg, Tryggve Risfelt och Karin Nordenfelt. 

I helgen är det dags för Ryrsjöregattan och där får du möjlighet att träffa Tryggve Risfelt. Tryggve är på plats under söndagen och svara på frågor och lyssna in era tankar. 

Har ni någon representant på plats som kan träffas? Skicka namn och förening till Tryggve så söker han upp er. 

This is a mailto link alternativt 070-31658 00

imagepx399.png

Ledamot i valberedningen: Tryggve Risfelt

Förening: Mölndals Roddklubb

 

Civilt: Leg Optiker. Verksam i den optiska branschen som kliniskt arbetande optiker. Senare, den största delen av mitt arbetsliv, som ansvarig ledare för försäljning, marknadsföring och företagsledning i internationellt verksamma företag med optikerbutiker som kunder.

 

Engagemang i sporten genom åren: Aktiv roddare i Kungälvs RK och Mölndals RK. Sekreterare och ordförande i Mölndals RK. Sekreterare och ledamot av distriktsförbundet i väst.

 

Mitt bästa roddminne: Med ålderns rätt och det långa tidsperspektiv det ger blir också värderingen av bästa minne en samlad bild av vad roddsporten berikat mig med.

Att väl förberedd fysiskt och mentalt få tävla mot/med idrottskamrater som delar min känsla för sporten har givit mig stor glädje och tillfredställelse. Samt upplevelsen av den fina gemenskapen i många sammanhang såväl under aktivt tävlande som senare i styrelsearbete eller annan aktivitet inom vår sport.

Skribent: Tobias Wallerius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Box 549
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link