Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad startlista till helgens SM i Inomhusrodd

31 MAR 2022 22:28
Efter kvällens lagledarmöte kommer här en uppdatering på startlistan och info om saker som är bra att tänka på.
  • Uppdaterad: 31 MAR 2022 22:28

I helgen avgörs SM i inomhusrodd i Kålgårshallen i Jönköping. Första start är klockan 10.00 på lördag och 9.00 på söndag. Det kommer även delas ut medaljer i student-SM och Swedish Open. Vi har stora delar av roddeliten på plats. Till exempel regerande mästaren Anders Backeus från Vaxholms RF. Vi kommer tävla i singel, dubber och ergathlon (rodd/cykel/stakmaskin)  

Startlistan finns här att skriva ut. Vill du följa uppdateringar och tävlingarna live gå du in direkt i Time Teams som är vårt tävlingsprogram. 

Tävlingen följer Svenska Roddförbundets (SR) tävlingsreglemente. För att delta i SM-lopp krävs medlemskap och licens i en roddklubb ansluten till SR.

För deltagande på SAIFs Student-SM i inomhusrodd behöver du vara medlem i en studentidrottsförening knuten till SAIF. SAIFs hemsida hittar du här. Du behöver även ha betalt startavgiften innan start till via Swisch till 1230021577 (Svenska Roddförbundet). Bekräftelse på betalning måste visas upp vid förfrågan.

Tävlingen kommer att genomföras på roddmaskiner från Concept 2, modell D.

Är du ledare för en klubb ber vi dig skicka in kontaktuppgifter här för ev uppdateringar från oss arrangörer. Vi vill även passa på att påminna att invägning av lättvikt görs 1-2 timmar innan start. Ni som ska ro master får heller inte glömma att väga in. 

För mer info kontakta oss på This is a mailto link 

Välkommen! 

Skribent: Tobias Wallerius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Box 549
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link