Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingsträffar 2016

11 OKT 2016 11:07
Den här kvällen är till för er – om att vilja bli och vara roddare i er förening!
  • Skapad: 11 OKT 2016 11:07

Under förra årets utvecklingsträffar pekade ni föreningar ut att arbetet med att rekrytera och behålla barn- och ungdomar var ett viktigt utvecklingsområde för er. Därför fortsätter vi förra årets succé och bjuder in alla föreningar från Svensk Rodd till sju olika platser runt om i landet för att fortsätta utveckla vår barn- och ungdomsverksamhet!

Den här kvällen är till för er – om att vilja bli och vara roddare i er förening
Hur vill ni arbeta för att erbjuda en verksamhet som fler barn och ungdomar vill vara en del av och att den är så rolig att de väljer att vara kvar långt upp i åldrarna?
Ni kommer att få identifiera vad ni skulle vilja göra annorlunda och ta fram insatser och aktiviteter för att ta er dit ni vill.

När och var
Träffarna kommer ske på sju platser i Sverige; från Sundsvall i norr till Helsingborg i söder. Ni anmäler er till ett av tillfällena. Separata inbjudningar, per träff, kommer skickas ut inom kort där även anmälningslänkar finns med.

Läs mer om träffarna samt var och när de kommer arrangeras i ert distrikt på #Svenskrodd2020Boka in datumet redan nu och få fler från föreningen att hänga på!

 

Skribent: Linda Söderqvist
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Box 549
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link