Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Under SM-helgen kan du träffa SR:s valberedning!

24 AUG 2021 09:53
Valberedningen kommer under sommaren att vara ute i roddsverige för att möta föreningar och distrikt och prata Rodd samt valberedningens arbete.
  • Uppdaterad: 24 AUG 2021 09:53

Utvecklingen av vår sport är viktig och vi gör det tillsammans. På lördag och söndag 14/8 kl 10:00-15:00 är vi på plats. Kom fram ställ frågor hur vi arbetar, växla några ord eller kom med konkreta förslag.

Per Hallmén Lundberg och Tryggve Risfelt kommer att vara på plats och svara på frågor och diskutera med er. Kontakta oss och boka en tid.  

This is a mailto link 070-493 22 46

This is a mailto link alternativt 070-31658 00

image9jmj.png

Ordförande i valberedningen: Per Hallmén Lundberg

Förening: Vaxholms RF

Civilt: Lärare på Lillsveds Idrottsfolkhögskola, där undervisar jag i fysiologi, träningslära, friskvård samt personlig träning.

Engagemang i sporten: Jag är ledamot i Vaxholms RF samt vice ordförande i ÖRDF. Har ett ansvar för SR:s utbildningar i form av att organisera och genomföra dessa för föreningar och roddistrikt. Sitter även i landslagsledningen.

Mitt bästa roddminne: De är två minnen som kommer upp. Det första är känslan från sportlovslägren som Stockholms idrottsförbund arrangerade på 80-talet. De var många roliga saker som vi gjorde med andra idrotter som var roliga och utvecklade. Det andra är när vi i lättviktsscullerfyran vann i Luzern 1992, loppet är ett av de bästa jag har rott.

imageithj.png

Ledamot i valberedningen: Tryggve Risfelt

Förening: Mölndals Roddklubb

Civilt: Leg Optiker. Verksam i den optiska branschen som kliniskt arbetande optiker. Senare, den största delen av mitt arbetsliv, som ansvarig ledare för försäljning, marknadsföring och företagsledning i internationellt verksamma företag med optikerbutiker som kunder.

Engagemang i sporten genom åren: Aktiv roddare i Kungälvs RK och Mölndals RK. Sekreterare och ordförande i Mölndals RK. Sekreterare och ledamot av distriktsförbundet i väst.

Mitt bästa roddminne: Med ålderns rätt och det långa tidsperspektiv det ger blir också värderingen av bästa minne en samlad bild av vad roddsporten berikat mig med.

Att väl förberedd fysiskt och mentalt få tävla mot/med idrottskamrater som delar min känsla för sporten har givit mig stor glädje och tillfredställelse. Samt upplevelsen av den fina gemenskapen i många sammanhang såväl under aktivt tävlande som senare i styrelsearbete eller annan aktivitet inom vår sport.

Skribent: Tobias Wallerius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Box 549
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link