Hoppa till sidans innehåll

Svenska Roddförbundet hälsar välkommen till våra nya medarbetare Camilla Karlsson, Tobias Wallerius och Helena Hehlke!

08 MAJ 2017 19:28
Camilla, ”Walle” och Helena efterträder Ulrika och Linda som utvecklingskonsulenter. Camilla, Walle och Helenas uppgifter är i första hand att driva både stimulansprojektet #svenskrodd2020 och att driva utvecklingsplanen i Idrottslyftet.
  • Skapad: 08 MAJ 2017 19:28

Svenska Roddförbundet hälsar välkommen till våra nya medarbetare Camilla Karlsson, Tobias Wallerius och Helena Hehlke!

Camilla, ”Walle” och Helena efterträder Ulrika och Linda som utvecklingskonsulenter. Camilla, Walle och Helenas uppgifter är i första hand att driva både stimulansprojektet #svenskrodd2020 och att driva utvecklingsplanen i Idrottslyftet. De kommer i sitt arbete att ge hjälp och stöd till föreningar och Roddistiktsförbund för deras utveckling i både organisation och träning. Med deras erfarenheter och kompetens har vi förstärkt vårt kansli mycket bra! Vi är glada över att just ni tre valde oss!

Tobias Wallerius är fast anställd men pappaledig till 80% tom 6 aug, Camilla Karlsson och Helena Hehlke är båda projektanställda på deltid.

 

 

Camilla Karlsson

Camilla har lång erfarenhet av att jobba i föreningslivet och på förbundsnivå, både som anställd och som ideell. Hon har arbetat som idrottskonsulent i förening med ansvar för utbildning, ledar- och inspirationsträffar samt uppsökande verksamhet för att stötta och utveckla föreningens verksamhet och ledare. Camilla har även arbetat som sportchef och då främst som övergripande förbundskapten för både seniorer och juniorer. Numera driver hon eget företag där hon hjälper människor och företag att må bra, bli piggare och skapa hållbar hälsa hela livet, kost- och näringsrådgivning, träning och mental träning. Camilla brinner för att få utveckla och förmedla sitt stora intresse, sina kunskaper och erfarenheter inom idrott och hälsa och känner sig mycket motiverad att fortsätta att utveckla svensk rodd tillsammans på SR.  Hon gillar gemenskapen, glädjen och vad utveckling bidrar till oavsett ålder eller nivå.


Camilla är projektanställd på 70 % fram till årsskiftet. Camilla når ni på This is a mailto link 0736-824348

 

 

Tobias Wallerius

Tobias har i drygt 10 år arbetat som föreningsutvecklare på SISU Idrottsutbildarna, Stockholm och där drivit utvecklingsarbeten, utbildningar och processer i föreningslivet. Han får nu chansen att arbeta med liknade uppgifter i rodden vilket ska bli mycket inspirerande anser Walle. Han har även en bakgrund som tävlingsroddare och förbundskapten för juniorlandslaget samt styrelsearbeten i idrott och andra ideella organisationer. Walle ser fram emot att komma ut i roddföreningarna för att på bästa sätt kunna utveckla klubbarna och roddsporten i Sverige.

 

Walle kommer att arbeta 20% fram till 6 augusti. Den övriga tiden är han föräldraledig. Walle nås på This is a mailto link 08-699 64 39

 

 

Helena Hehlke

Efter att ha jobbat i några år som projektutvecklare och projektledare i flera internationella EU-projekt i Berlin återvänder nu Helena till Sverige och svensk rodd. På 2000-talet jobbade Helena som fritidsledare parallellt med studier och rodd i Uppsala (med UARS) under sju års tid. Som delaktig i UARS verksamhet har Helena bl.a. varit aktiv i projektet “UARS tjejsatsning”, som roddchef och styrelseledamot, som organisatör av träningsläger i Sverige och Europa och som givetvis aktiv tävlingsroddare på både svenska och internationella regattor. Sedan barnsben har Helena ett brinnande intresse för roddsporten och ser nu fram emot att vara delaktig i att vidareutveckla roddsporten i Sverige tillsammans med föreningarna runt om i landet, bland annat genom att utarbeta samarbetsprojekt efter föreningarnas behov och möjligheter.

 

Helena är projektanställd på 90 % fram till årsskiftet. Helena når ni på This is a mailto link 070-2048312

 

 

Återigen, Varmt välkomna alla tre!

Skribent: Anton Vallgren
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Box 549
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link