Hoppa till sidans innehåll

Svenska Roddförbundet får stöd från Framåtfonden

26 OKT 2017 17:13
  • Uppdaterad: 29 JAN 2018 16:57

Idag hoppar vi upp och ner av glädje! Vi och åtta andra idrottsförbund fick nämligen pengar från Svenska Spels och Riksidrottsförbundets Framåtfond. Pengarna kommer vi att använda till projektet Kust till kust där vi vill att familjer ska upptäcka rodd som en rolig och skonsam träningsform, allt för att fler ska komma i rörelse.

Vi är glada att kunna meddela att Svenska Roddförbundets tilldelats ett bidrag av Svenska Spel och Riksidrottsförbundet för att driva projektet Kust till Kust under året 2018.

Projektet är ett av 9 utvalda projekt som juryn ansågs att de bäst uppfyller Framåtfondens kriterier och som därför också bedömts har störst potential att få fler inspireras till att hitta rörelseglädje och rörelseförståelse genom idrotten.

Läs mer om Framåtfonden här.

Projektet Kust till Kust syftar till att uppmuntra familjen till rörelseglädje för både barn, ungdomar, unga vuxna och vuxna. Samtidigt som alla främjar sin hälsa får familjen kvalitetstid tillsammans och alla kan träna och röra på sig efter sina egna förutsättningar, tillsammans, i samma båt. Genom projektet Kust till Kust vill vi arbeta med att göra rodden mer tillgänglig och att stödja föreningar i att kunna erbjuda ny verksamhet.

 

Vi ser fram emot att påbörja arbetet inom projektet Kust till Kust!

Skribent: Helena Hehlke
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Box 549
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link