Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nytt nätverk för tränare och ungdomsledare

04 MAJ 2020 10:32
Vi bygger just nu ett kontaktnät för att underlätta och främja kommunikation, utbildning, information och diskussion mellan ungdomsledare/tränare och roddförbundet.
  • Skapad: 04 MAJ 2020 10:32

Vårt önskemål är att möjliggöra kontakter, lyssna in roddungdomarnas aktuella önskemål och behov, och bidra till att sprida ännu fler goda exempel från ungdomsträningen runt om i Sverige. Vi vill även från roddförbundet nå ut med tips och viktig information direkt till alla som möter roddungdomar i aktivitet och verksamhet. 

 

Veronica Källström har junior, bredd och motion som ansvarsområde inom styrelsen och är den representant som följer upp den verksamheten. Maila frågor, önskemål, tips och goda exempel till This is a mailto link

 

I detta första skede söker vi främst kontaktuppgifter till ungdomsledare/tränare för att kunna starta detta kontaktnät. Mail hat gått ut till de klubbar som registrerat mailadresser via Idrottonline, och information via våra officiella kanaler. Vår förhoppning är att så många som möjligt vidarebefordrar till aktuella ledare eller mailar kontaktuppgifter till adressen ovan.

 

Vi hoppas att du vill delta i vårt kontaktnät!

 

Tack för att du bidrar till en aktiv fritid för Sveriges barn och unga!

Skribent: Tobias Wallerius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Roddförbundet
Box 549
442 15 Kungälv

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996435, 086996439
E-post: This is a mailto link