Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Regatta 84 bjuder in till tävling på roddmaskin den andra februari i Trollhättan
 
Nu närmar sig RODDforum i Kungälv och vi ser fram emot att träffa dig. Det blir en intressant helg där vi får diskutera, inspirera och ha trevligt tillsammans.
 
 
Svenska Roddförbundets projekt vid namn Kust till Kust ska sänka tröskeln till att börja med rodd och det andra projektet vid namn #Rowchallenge innebär att de tillgängliggör idrotten i skolor.
 
Svenska Roddförbundet inbjuder härmed svenska regattaarrangörer och föreningar att ansöka om att få arrangera tävlingar under kommande inne- och utesäsong:
 
Juniorlandslagets utvecklingsgrupp är under allhellgonahelgen på träningsläger på Bosön.
 
Grattis Annie Svensson och Alice Ekros som är uttagna till Svenska Olympiska kommitténs Talang 2022.
 
Joachim Brischewski, är ny Generalsekreterare (GS) för Svenska Roddförbundet från 1 december 2018. Bakom beslutet står en enig styrelse.
 
 
NU är det dags att söka till Roddgymnasiet i Jönköping. Roddgymnasiet är en del av Sanda Idrottscentrum en arena för dig som vill satsa fullt ut på både studier och rodd.
 
Roligt att vi blir så många och framförallt att vi är fler klubbtränare som deltar än tidigare. Jag ser mycket fram emot dessa dagar då jag får möjlighet att lära känna så många nya aktiva och tränare. Väl Mött PeO Claesson Förbundskapten
 
Svenska Roddförbundet har arbetat fram ett nytt antidopingprogram. Programmet är faställt av SR:s styrelse och gäller från den 26 september.
 
 

SM i inomhusrodd 2019

(2018-10-16 10:35)
SM i inomhusrodd 2019 kommer att genomföras med två deltävlingar.
 
Svensk rodd har tagit OS medalj i rodd detta har inte hänt sedan 1956 i Melbourne. Elin Lindroth från Sollerö IF kämpade sig till en silvermedalj vi ungdoms OS i Argentina. Hon var endast 0,5 sekunder efter Maria Sol Ordas från Argentina.
 

Postadress:
Östra RDF
c/o Bo Berglund, Gråhundsvägen 68
128 62 Sköndal

Kontakt:
Tel: 08-947466
E-post: bo_berglund@spray.se